e-Remote

e-Remote

På din smartphone kan du se din bils aktionsradius, og om den er sat i ladestikket. Du kan starte opladningen, når du ønsker det, og følge status på opladningen. Du kan også programmere starttidspunktet for opladningen via MyOpel appen. Og for at du kan have ro i sindet, modtager du besked, når batteriet er fuldt opladet, eller hvis opladningen afbrydes.

Med den fjernbetjente funktion for forvarmning/-køling af kabinen har du  mulighed for at programmere varmeanlægget eller klimaanlægget i din elbil.

Pris
e-Remote
Verwalten des Ladestands

Kend din bils ladestand

På forsiden af din MyOpel app kan du se den resterende aktionsradius for din bil i real time. Du kan også se, om din bil er tilsluttet et ladestik og om det er en ladestander (quickcharger) eller en almindelig ladeboks ved hjælp af ikonet i øverste venstre hjørne.

 

Fjernbetjen din bil

Når din Opel er tilsluttet ladestationen, kan du kontrollere opladningen via din smartphone. Du kan starte opladningen eller programmere et ønsket starttidspunkt for opladningen. Denne funktion giver dig mulighed for at oplade din bil på de tidspunkter, hvor det er billigst.

Du kan også følge opladningshastigheden  i real time og se den resterende ladetid.

Hvis der sker en utilsigtet afbrydelse af opladningen, bliver du informeret af MyOpel appen. Du får også besked, når din bil er fuldt opladet.

Innenraum-Temperatur vorab einstellen

Få fuld komfort når du sætter dig ind i din bil uanset udetemperaturen. Via din smartphone og MyOpel appen kan du aktivere varmeanlægget eller klimaanlægget i din Opel på forhånd, uanset om bilen er sat i ladestikket eller ej. Hvis din bil er tilsluttet ladestikket, har det ingen indflydelse på batteriets ladeniveau.

e-Remote giver dig også mulighed for at tidsprogrammere forvarmningen/-kølingen af kabinen, så du kan få størst mulig glæde af din Opel under alle forhold.

Aktivierung des Services

Sådan aktiveres tjenesten

Den venter på dig!

e-Remote er kun tilgængelig via MyOpel appen.​​​​​​

 

Hvor kan jeg bruge tjenesten?

Du kan abonnere på e-Remote i ethvert land, hvor servicen er tilgængelig. Når den er aktiveret, kan servicen også bruges i et     bredere geografisk område

Lande, der er omfattet af e-fjernbetjening og geografiske anvendelsesområde, kan findes her.