e-Routes

e-Routes

DIN ELEKTRISKE MEDPILOT TIL STRESS-FRIE REJSER

At planlægge en tur er et spændende eventyr, og hvis du kører en elektrisk bil, fortjener du at gøre det uden bekymringer. Lad ikke din rejse blive ødelagt af bekymringer om, hvor mange kilometer du vil dække, før du har brug for at genoplade: opdag nu e-ROUTES by Free2move Charge, den nye mobilapp skabt til dig af Opel for at berige din køreoplevelse.

e-ROUTES mobilappen er din elektriske medpilot, og den vil guide dig til destinationen, anbefale de bedste ladestationer og give dig opdateringer om batteriniveauet i realtid.

Glem rækkeviddeangst og nyd bare dine ture, selv hvis dit køretøj ikke har et indbygget navigationsystem: Kend din estimerede ladning ved ankomsten, og hold dig informeret om tilgængeligheden af ladestationer. Og med e-ROUTES får du altid de bedste ruteanvisninger, med trafikinformation i realtid, advarsler om de nærmeste hastighedskameraer og vokal vejledning.

Start din næste elektriske rejse med e-ROUTES-appen og Opel-navigationen.

Pris
E-ROUTES
YOUR ELECTRIC CO-PILOT

e-ROUTES er designet til stressfrie rejser: vores nye app er din betroede navigationsguide, mens du planlægger hver tur og mens du kører din elektriske Opel.

Inden du starter din næste lange rejse, tjek i e-ROUTES-appen din estimerede ladning ved ankomsten og find de bedst bedømte opladningsstop langs ruten, bare med et par tryk.

Alle dine køretøjets parametre deles med e-ROUTES takket være Opels dynamiske dataopdateringer: derfor giver e-ROUTES dig faktisk det mest præcise forslag til at stoppe, genoplade og ændre rute. Under turen giver appen dig den bedste løsning til at nå din destination og undgå trafik med vores indikationer i realtid og altid være opmærksom på dit batteriniveau. Og hvis trafikforholdene ændrer sig, beregner e-ROUTES ladningsplanen på ny for at give dig de bedste anvisninger.

Gør bare dine rejser mere behagelige med vores nye Opel-service.

ALL ABOUT THE SERVICE

e-ROUTES by Free2move Charge er den ultimative elektriske køretøjsnavigationsapp til tilsluttede elbiler. Selv hvis dit køretøj ikke er udstyret med indbygget navigation, kan du takket være vores nye app drage fordel af Opels hjælpsomme fordele for dine elektriske rejser: vores app estimerer og kontrollerer ladningsniveauerne under turen og lokaliserer de bedste ladestationer langs ruten.
e-ROUTES foreslår også den optimale opladningstid for hvert stop: når du planlægger din tur, og mens du nærmer dig en ladestation, vil du se i appen de bedste forslag til den optimale ladningsniveau at få.

Og spild ikke tid på at vente på en stik: e-ROUTES lader dig vide, hvor mange opladningsstik der er tilgængelige på de næste stationer, så du kan beslutte det bedste stop for at få din genopladning!

Bare tilslut din smartphone til underholdningssystemet takket være Opel skærmspejling og få maksimal komfort: se appindikationerne på dit køretøjs underholdningsskærm, følg let anbefalingerne og nå hver destination med total sindsro.

SERVICE ACTIVATION

Nyd fuldt ud din elbil med den nyeste OpelConnect-service designet til dig!

Sådan abonneres på og downloades e-ROUTES by Free2move Charge

1. Først skal du have en myOpel-konto. Hvis du ikke har en myOpel-konto, er det hurtigt og nemt at oprette en direkte her på hjemmesiden eller ved hjælp af myOpel-appen. Du skal bruge MyOpel-appen til at bruge denne service: åbn appen eller download den via Apple App Store eller Google Play Butik og log ind.
Tilgå MyOpel-appen / Tilgå hjemmesiden

2. I MyOpel, gå til kataloget over tilsluttede tjenester og vælg e-ROUTES fra listen over tilgængelige tjenester. Vælg e-ROUTES, accepter vilkårene og betingelserne samt privatlivspolitikken, og tilmeld dig derefter tjenesten ved at trykke på ""Adgang"". Sørg for, at du har gennemført tilknytningsprocessen med din bil for at bruge e-ROUTES-appen. Hvis du allerede har gjort det, skal du gå til trin 4; Ellers skal du følge de næste trin.
 
3. MyOpel-appen vil bede dig om at følge de 3 tilknytnings-trin for at oprette forbindelse til din bil (I - definer dit betroede telefonnummer og verificer det; II - indstil en sikkerhedskode; III - forbind telefonen til bilen via Bluetooth).
 
Det kan tage et par timer, før denne Opel-service aktiveres. I appen vil du se nogle forslag til at fremskynde processen, såsom at køre en kort tur; aktivering vil være hurtigere, hvis du kører din bil på et område med en stærk mobilsignal.
 
4- Hvis abonnementet lykkes, når du har tilmeldt dig, vil du se, at abonnementsansøgningen er ""aktiv"" i MyOpel-tjenstekataloget. Det kan tage et par timer, før denne Opel-service aktiveres. I appen vil du se nogle forslag til at fremskynde processen, såsom at køre en kort tur; aktivering vil være hurtigere, hvis du kører din bil på et område med en stærk mobilsignal.
 
Download:
Nu hvor du har tilmeldt dig, er det tid til at downloade e-ROUTES by Free2move Charge, vores Opel-smartphone-app tilgængelig til Apple iOS og Android-enheder. E-ROUTES bruger også spejling til at give den bedste navigation i elektriske biler.
 
Download fra Apple Store
 
Download fra Google Play Store
 
Så snart appen åbnes, skal du indtaste dit MyOpel-brugernavn og logge ind. Hvis alle ovenstående trin er blevet fuldført med succes, og din bil er berettiget til tjenesten, åbner appen med alle dens funktioner.