LIVE NAVIGATION PLUS

LIVE NAVIGATION PLUS

Din Opel viser dig vej

Med Live Navigation Plus tjenesten kan du fokusere på glæden ved at køre, mens du får de nyeste trafikinformationer via dit navigationssystem. Ved køb af en bil med indbygget navigationssystem leveres denne tjeneste gratis i 3 år. Du behøver blot at tilføje din nye bil til din profil og aktivere tjenesten.

Lande omfattet af tjenester er listet i de Generelle salgsbetingelser, klik her.

Og hvis du kører en elbil med EV Trip Planner, kan du planlægge din tur på forhånd og undgå bekymringer om rækkevidde samt se placeringen af ladestationer langs ruten.

Pris
Live Navigation Plus
Den bedste co-driver

Du behøver ikke betjene systemet, mens du kører, men kan holde øjnene på vejen og hænderne på rattet.

Med Live Navigation Plus vælger din bil den bedste rute i real time, ud fra ud fra pålidelige trafikinformationer, der kommer fra et stort netværk af brugere i over 30 lande. Live Navigation Plus vises på bilens hovedskærm og kan betjenes med stemmestyring.

Optionen for Sikkerhedsadvarsler leverer real time informationer. Du informeres i god tid via visuelle og akustiske advarsler, så du hurtigt kan tilpasse din kørsel til forholdene. Det garanterer en mere rolig og sikker kørsel for dig og dine passagerer.

For førere af elbiler er EV Trip Planner den bedste allierede til at planlægge alle ture på forhånd: Før du kører, kan du indtaste destinationen og se batteriets opladning ved afgang ... men frem for alt kan du direkte i appen se den forventede rækkevidde, der vil være til rådighed ved turens afslutning. 
Ladestationernes placering langs ruten vises også, så du kan sende den fra appen til navigationssystemet for at starte turen uden bekymringer.

Alt om tjenesten

Total komfort

Nyd din tid i bilen maksimalt med online navigationssystemet. Du får real time informationer om trafikpropper samt billige tankstationer og ledige parkeringspladser. Disse kan ses direkte på din bils touch-skærm og findes også på skærmen i Opel/Vauxhall instrumentgruppe (hvis den er digital).

Vejnettet er i konstant udvikling: trafikretninger ændres, fodgængerområder udvides, eller rundkørslen i det nybyggede kvarter er klar til trafik. For at få mest muligt ud af dit navigationssystem og modtage optimale anvisninger skal du sørge for, at kortet altid er opdateret. Hvis dit køretøj er udstyret med "Over-the-air” map update, behøver du ikke at tænke på det, den opdaterer automatisk for dig. For alle andre navigationssystemer skal du blot besøge den dedikerede sektion i myOpel-appen regelmæssigt og følge de enkle instruktioner, så snart en opdatering er tilgængelig.
Få altid den bedste rute, og nå din destination på den mest effektive måde.

Pålidelige advarsler

Sikkerhedsadvarsler garanterer fuld pålidelighed. Takket være millioner af brugere i over 30 lande, får du real time advarsler på en let tilgængelig måde. Du kan også dele advarsler med andre.

Opfylder lovens bestemmelser

Afhængigt af land og gældende lovbestemmelser, advarer systemet for Advarsel om Farezoner dig om den nøjagtige position af faste og mobile radarer (hastighed, lyskurve, fuldt stop) samt, når du kører ind i en zone med en høj ulykkesrate.

Live Navigation Plus omfatter:

  • Online trafikmeldinger
  • Parkeringsinformationer
  • Vejrudsigt
  • Stemmestyring
  • Brændstofpriser og tankstationer på ruten eller i nærheden
  • Hurtig søgning af adresser og interessepunkter (POI)
  • Advarsel om Farezoner
  • For el-biler, kan man lave en POI søgning på ladestationer.
  • EV Trip Planner til elbiler

 

Aktivering af tjenesten

Sådan aktiveres tjenesten

Hvis du har en ny bil med et indbygget online navigationssystem, får du 3 års gratis abonnement på Live Navigation Plus tjenesterne. Herefter kan du forlænge tjenesten direkte via din online kontrol.

Hvordan anvendes tjenesten ?

Når først den er aktiveret, er den automatisk integreret i din Opel/Vauxhalls navigationssystem.