Online Navigation

Online Navigation

Din Opel viser dig vej

Med online navigation kan du fokusere på glæde ved at køre, mens du får de nyeste trafikinformationer via dit navigationssystem. Ved køb af en bil med indbygget navigationssystem leveres denne tjeneste gratis i 3 år. Du behøver blot at tilføje din nye bil til din profil og aktivere tjenesten.

Lande omfattet af tjenester er listet i de Generelle salgsbetingelser, klik her.

 

Pris
Online Navigation
Den bedste co-driver

Du behøver ikke betjene din smartphone, mens du kører, men kan beholde øjnene på vejen og hænderne på rattet, da den er totalt integreret i bilens system. 

Med online navigationssystemet vælger din bil den bedste rute i real time, ud fra ud fra pålidelige trafikinformationer, der kommer fra et stort netværk af brugere i over 30 lande. Online navigationen vises på den primære skærm i bilen og kan betjenes med stemmestyring.

Alt om tjenesten

Total komfort

Nyd din tid i bilen maksimalt med online navigationssystemet. Du får real time informationer om trafikpropper samt billige tankstationer og ledige parkeringspladser. Disse kan ses direkte på din bils touch-skærm og findes også på skærmen i Opel instrumentgruppe (hvis den er digital). 

Online navigationstjenesterne omfatter:

  • Online trafikmeldinger
  • Parkeringsinformationer
  • Vejrudsigt
  • Stemmestyring
  • Brændstofpriser og tankstationer på ruten eller i nærheden
  • Hurtig søgning af adresser og interessepunkter (POI)


For el-biler, kan man lave en POI søgning på ladestationer.

Aktivering af tjenesten

Hvordan aktiveres tjenesten ?

Hvis du har en ny bil med et indbygget online navigationssystem, får du 3 års gratis abonnement på Online navigationstjenesterne. Herefter kan du forlænge tjenesten direkte via din online kontrol. 

Hvordan anvendes tjenesten ?

Når først den er aktiveret, er den automatisk integreret i din Opel navigationssystem.